«Βόμβα»… από τη Σκωτία στον ΟΦΗ!

Βόμβα… μεγατόνων από τη… Σκωτία, η οποία, αν επιβεβαιωθεί, αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα, έσκασε στην ομάδα του ΟΦΗ!

Σύμφωνα με αναφορές από τη Μεγάλη Βρετανία, η σκωτσέζικη Γκλάσγκοου Ρέιντζερς δρομολογεί τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Άλι Μακ Κόιστ, και ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του βρίσκεται και ο νυν τεχνικός του Ομίλου, Τζενάρο Γκατούζο!

Στο ρεπορτάζ που παρουσιάζει η εφημερίδα «The Skotsman», τονίζεται ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Γκατούζο είναι παντρεμένος με Σκωτσέζα και ότι διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την ομάδα της Γλασκώβης.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε έντονη ανησυχία στην ομάδα του ΟΦΗ, καθώς ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ο μεσολαβητής και το κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ. Ο Γκατούζο ήταν εκείνος που έφερε τους Ιταλούς επενδυτές στον σύλλογο της Κρήτης. Στην περίπτωση που δελεαστεί από μία ενδεχόμενη πρόταση της Ρέιντζερς και αλλάξει ρότα, δεν αποκλείεται να θέσει σε κίνδυνο την εξέλιξη της όλης ιστορίας, ακόμη και να επιφέρει το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα