«Βόμβα» Αρβελάτζε: Ραντεβού με τον ΠΑΟΚ σε λίγες μέρες

«Βόμβα μεγατόνων» έριξε ο Σότα Αρβελάτζε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Γεωργίας, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για συνεργασία, ενώ αποκάλυψε πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα συναντηθεί με τη διοίκηση του ελληνικού συλλόγου, για να συζητήσουν.

«Σε γενικές γραμμές, σε λίγες μέρες θα έχω συνάντηση με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας και στη συνέχεια θα γνωρίζω περισσότερα, θα μπορώ ακριβώς να σας πω τα πάντα. Ήμουν απασχολημένος τις τελευταίες ημέρες για προσωπικά ζητήματα. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι πραγματικό και θα δούμε πώς αυτό θα εξελιχθεί, όπως και για την Εθνική ομάδα. Ωστόσο δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό», ήταν τα λόγια του 43χρονου Γεωργιανού τεχνικού.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να απομακρύνει τον Ιγκόρ Τούντορ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι δεδομένη. Είτε το αμέσως επόμενο διάστημα, είτε το καλοκαίρι, ο Κροάτης τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» δήλωσαν άγνοια για το ραντεβού, σε μία προσπάθεια να μην προκληθεί πρόβλημα με τον Τούντορ, ενόψει και των αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα