«Βόμβα»: Ο Μπερμπάτοφ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, καθώς ο… χρόνος τον έχει «λυγίσει», εξετάζει ο διεθνής Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!

Όπως αναφέρει το βουλγαρικό σάιτ «mirogled», ο προπονητής της Πιρίν, Νατσί Σενσόι είπε για τον διάλογο που είχε με τον Μπερμπάτοφ: «Πράγματι είχαμε ένα πολύ ωραίο διάλογο με τον Μπερμπάτοφ. Του είπα πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει ακόμη και μου απάντησε: “Όχι, όχι”. Του είπα πως “αν είχε άλλη εθνικότητα, πιθανότατα όχι, αλλά οι Βούλγαροι έχουν άλλη δύναμη γι΄αυτό”.  Τότε μου απάντησε πως “έτσι είναι ο χρόνος».

Η συνομιλία των δύο ανδρών συνεχίστηκε με θέμα συζήτησης την Πίριν όπου ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δήλωσε οπαδός της συγκεκριμένης ομάδας.

Από το «Δικέφαλο του Βορρά» δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play off, οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση, προκειμένου να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι. Ο Ιβάν Σαββίδης, πάντως, έχει εκφράσει την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιο του διεθνούς Βούλγαρου επιθετικού, αλλά με λιγότερα χρήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα