«Βόμβα» στο Παρίσι, έκλεισε Πογκμπά η Παρί Σεν Ζερμέν!

Βόμβα μεγατόνων «έσκασε» στο Παρίσι, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να κατέληξε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ!

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα εν αιθρία, καθώς οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων διεξάγονταν υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας. Η συμφωνία παρουσιάζεται ως δεδομένη από τα γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία μεταδίδουν πως μόλις ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Κατά το παρελθόν πάντως, ο Πογκμπά είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο στους Παριζιάνους για την ολοκλήρωση μίας τεράστιας μεταγραφικής κίνησης.

Την ίδια στιγμή, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Τσέλσι, επιχειρούν να «αρπάξουν» τον 22χρονο Γάλλο, πετυχαίνοντας κατ’ ιδίαν συμφωνία. Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν και ο πρόεδρός της, Νασέρ Ελ Κελαϊφί, βρίσκεται ήδη ένα βήμα – ή και περισσότερα – πιο μπροστά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συναντηθεί με τον παίκτη και τον ατζέντη του στις αρχές της εβδομάδας και έχουν πλησιάσει πολύ κοντά σε συμφωνία.

Στη Γιουβέντους πάντως επιμένουν να τηρούν μία… εμπορική στάση, υποστηρίζοντας πως η συνάντησή τους με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν… διαδικαστικού χαρακτήρα και πως δεν επιθυμούν να πουλήσουν τον Πογκμπά!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα