Β. Κικίλιας: « Αν ψάχνει ο κ. Τζανακόπουλος πρόθυμους, καλύτερα να πάρει τον κ. Τσίπρα και να τον πάει στον καθρέφτη».

Η φράση του κυβερνητικού εκπροσώπου «για πρόθυμους», προκάλεσε την σκληρή απάντηση του Βασίλη Κικίλια ο οποίοις μιλώντας στο ρ/σ «ΒΗΜΑ FM» τόνισε πώς «αν ψάχνει ο κ. Τζανακόπουλος πρόθυμους, καλύτερα να πάρει τον κ. Τσίπρα και να τον πάει στον καθρέφτη».

Μάλιστα η τοποθέτησή του συνεχίστηκε στο ίδιο μήκος κύματος: «υπέγραψαν και εκχώρησαν τον εθνικό μας πλούτο, την περιουσία μας για 100 χρόνια, αποδέχθηκαν πλεονάσματα 3,5 % σε ένα μεσοπρόθεσμο διάστημα που θα δούμε πόσα χρόνια είναι και ναρκοθέτησαν την πορεία της χώρας».

Ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε χαρακτηριστικά, ότι ο κ. Τσίπρας έβαλε την υπογραφή του στο 3ο μνημόνιο, στο 3ο μνημόνιο plus και θα τη βάλει τώρα φαρδιά πλατιά στο 4ο μνημόνιο.

«Άρα, η λέξη «πρόθυμοι» κανείς πρέπει να τη σκέπτεται δύο φορές όταν την εκστομίζει για την αξιωματική αντιπολίτευση που έχει ένα άλλο, διαφορετικό πολιτικό πλάνο και οικονομική πρόταση. Ένα εθνικό σχέδιο, επιθετικό σχέδιο, σχέδιο επιθετικών μεταρρυθμίσεων, εμπροσθοβαρές πλάνο, τέτοιο που θα μειώσει τις δαπάνες, θα μειώσει τη φορολογία, θα αυξήσει τις δουλειές που έχουν τόσο ανάγκη τα νέα παιδιά στη χώρα μας, και θα δημιουργήσει ένα τέτοιο κλίμα που η διαπραγμάτευση σε μορφές κανονικότητας και όχι ψευτοτσαμπουκά, θα έχουν αποτέλεσμα προς όφελος του ελληνικού λαού», συνέχισε.

Και κατέληξε λέγοντας πως «λέμε δεν μπορεί να παραχθεί άλλη πολιτική με οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων όπως κάνει μόνιμα ο Τσίπρας και χρειάζεται να μεγαλώσει το ΑΕΠ της χώρας με επενδύσεις. Μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να φέρει επενδύσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα