Β. Κωνσταντίνου: «Υπάρχει κόσμος που βοηθά, αλλά αθόρυβα»

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ

Ελπίδες στον κόσμο του Παναθηναϊκού έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας στο SportFM:

«Θα μπορώ να μιλήσω μετά τον Δεκέμβριο. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο. Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα. Όμως μπορώ να πω ότι στο βάθος του τούνελ, υπάρχει ένα πράσινο φωτάκι που δείχνει ότι πολύ-πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα πέσε στα βράχια.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βοηθήσει και πρέπει να στηριχθούμε σε ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Δεν έχει γίνει κάτι ως τώρα γιατί υπήρχε προτεραιότητα σε θέματα που έπρεπε να λυθούν. Κατ’ αρχήν ήταν τα οικονομικά που έπρεπε να δούμε, σε αυτούς που είχαμε υποσχεθεί ότι θα πάρουν αυτά που τους ανήκαν. Τα λεφτά που πήραμε βοήθησαν για τις υποχρεώσεις του Οκτωβρίου».

Στη συνέχεια εξήγησε πως δεν πήγε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, διότι δεν υπήρχαν εγγυήσεις πως θα κοπούν τα εισιτήρια για να καλυφθούν τα έξοδα. Για το τι συναντήσεις έχει προγραμματίσει στη συνέχεια, είπε:  «Αυτό είναι κάτι που θα μπορούμε να το πούμε μετά την Γενική Συνέλευση της 13ης Νοεμβρίου. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν, όμως δεν θέλουν να βγει στη δημοσιότητα το όνομά τους. Υπάρχουν άνθρωποι που λιγότεροι ή περισσότερο βοηθούν, αλλά θέλουν να κρατούν την ανωνυμία τους».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα