«Γέφυρες» στη Γαλλία ανοίγει ο Μίκαελ Εσιέν

«Γέφυρες» στο γαλλικό πρωτάθλημα επιχειρεί να ανοίξει ο Γκανέζος μέσος του Παναθηναϊκού, Μίκαελ Εσιέν, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς έχει διαπιστώσει ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα των «πράσινων» για τη νέα σεζόν.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής γνωρίζει πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι και ξεκίνησε από τώρα να «υπενθυμίζει» το όνομά του στη γαλλική αγορά. Με αφορμή την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Τσέλσι, στην οποία είχε αγωνιστεί με επιτυχία κατά το παρελθόν, ανάρτησε στο twitter συγχαρητήριο μήνυμα προς το σύλλογο του Παρισιού, λέγοντας πως εύχεται τα καλύτερα για την επόμενη φάση του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Γκανέζο χαφ, οποίος απολαμβάνει ένα πανάκριβο συμβόλαιο, ενώ έχει προσφέρει ελάχιστα. Ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ευρωπαϊκή ήπειρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί ιδανικό σενάριο να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα και να κλείσει εκεί τη σπουδαία –ομολογουμένως- καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα