Γήπεδο, Νίκη Βόλου και στο βάθος… Εστορίλ!

Οι δύο συνεχόμενες νίκες με Πλατανιά στο πρωτάθλημα και Ολυμπιακό Βόλου στο κύπελλο, αναπτέρωσε το ηθικό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, το οποίο είχε πληγεί σοβαρά μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε προβληματιστεί με την ψυχολογία που είχε διαμορφωθεί στην ομάδα μετά τις ήττες από Καλλονή και Ντιναμό Μόσχας, γεγονός που είχε γίνει διακριτό στις προπονήσεις, αλλά και στις επαφές του με τη διοίκηση. Η ανακούφισή του για την ανατροπή του κλίματος εκφράστηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες μίλησε για άνοδο της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του.

Όπως και να έχει, η… διαβολοβδομάδα που ξεκινά για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να κρίνει πολλά και σε όλα τα επίπεδα. Στο αγωνιστικό, οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, κόντρα στη Νίκη Βόλου, το οποίο αντιμετωπίζουν ως… μία τύπου πρόβα τζενεράλε ενόψει της αναμέτρησης για το Europa League με την Εστορίλ, στην Πορτογαλία. Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά, πως μετά την εντός έδρας ήττα από την Ντιναμό Μόσχας, πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος με ένα εκτός έδρας αποτέλεσμα. Καλύτερη ευκαιρία από τον αγώνα με την Εστορίλ δεν υπάρχει, ενώ για πολλούς μέσα στην ομάδα, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα στην Πορτογαλία, θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η βδομάδα όμως, είναι κρίσιμη και σε ότι αφορά στο θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου. Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Δήμο Αθηναίων και την απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου σχετικά με το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων για την ανακατασκευή του γηπέδου, κάθε άλλο παρά αισιόδοξα μηνύματα έστειλαν. Ωστόσο, σύμφωνα με το νομικό τμήμα του Ερασιτέχνη, υπάρχει τρόπος να ακυρωθεί η απόφαση του Ελεγκτικού. Οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα να προσβάλλουν την απόφαση, καταθέτοντας έφεση εντός 15 ημερών από την έκδοσή της. Ο Ερασιτέχνης σκοπεύει να δράσει σε συνεργασία με την ΠΑΕ, γι’ αυτό και αναμένεται συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα