Γίνεται… λαγός ο Τάσος Λαγός

 

Τρέχοντας φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Τάσος Λαγός. Ο 24χρονος μέσος που ανήκει από τα 15 του στην οικογένεια του ΠΑΟ, που ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν αγγλικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, αλλά πάντα έθετε ως προτεραιότητα τους «πράσινους», τελικά εγκαταλείπει την παναθηναϊκή οικογένεια, επειδή δεν τον θέλει ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αφήσει τα κλειδιά στον Ιταλό προπονητή, εκείνος θέλει τους δικούς του παίκτες, σχεδόν όλους από το Καμπιονάτο, κι έτσι φαίνεται να εγκαταλείπουν σιγά – σιγά όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, ακόμη και εκείνοι που πριν από τρία χρόνια, όταν ο ΠΑΟ έκανε επανεκκίνηση, προσπαθούσαν παρά την απειρία τους και τις δυσκολίες να οδηγήσουν το ΠΑΟ ψηλά!

Ο Τάσος Λαγός πράγματι ήταν εντυπωσιακός και 1,5 χρόνο μετά το 2011, που έπαιξε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα, άρχισε να γίνεται πρωταγωνιστής. Ήταν τότε που ως παίκτης της Εθνικής Ελπίδων έκανε απίθανες εμφανίσεις και που όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός έχει βρει ένα μοντέρνο χαφ για την επόμενη δεκαετία. Ο Λαγός, ωστόσο, δεν κατάφερε να διατηρήσει τις μετοχές του ψηλά, όχι, όμως, επειδή βαρέθηκε ή ξενέρωσε, αλλά επειδή παρασυρόταν από τη συνολικά μέτρια παρουσία της ομάδας του.  Ήρθε και ο Ιταλός προπονητής και τον «άδειασε» εντελώς.

Ο Λαγός βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Γερμανία, ενώ δύσκολα θα κινηθεί για εκείνον ελληνική ομάδα, παρά το ότι εκτιμάται ιδιαίτερα και στα Σπάτα και στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα