Γαλλία: Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Μακρόν βόλταραν στο Παρίσι

Τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων επισκέφτηκαν οι δύο «πρώτες κυρίες» ΗΠΑ και Γαλλίας, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ντόναλντ Τραμπ στη γαλλική πρωτεύουσα.

Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Μακρόν έκαναν, επίσης, μια σύντομη κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των τουριστών στο Παρίσι στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ στη Γαλλία με αφορμή τη στρατιωτική παρέλαση της 14η Ιουλίου στα Ηλύσια Πεδία. Η 47χρονη κα. Τραμπ και η 64χρονη σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας περπάτησαν στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου των Απομάχων στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας μετά την τελετή υποδοχής που οργανώθηκε για τους επίσημους προσκεκλημένους στο ιστορικό μνημείο.

Η Μελάνια Τραμπ, άκρως κομψή στο κόκκινο σύνολο του οίκου Ντιορ που είχε επιλέξει και η Μπριζίτ Μακρόν με λευκό φόρεμα άφησαν τους συζύγους τους αφού επισκέφθηκαν μαζί τους τον τάφο του Ναπολέοντα στο ναό Σεν Λουί στο Μέγαρο των Απομάχων.

Στην Παναγία των Παρισίων, τουρίστες αλλά και απλά περίεργοι, με τα smartphone στα χέρια, δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν περαιτέρω τις λαμπερές κυρίες καθώς οι αρχές είχαν ορίσει μια περίμετρο ασφαλείας και η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα