Γελάκια για την μπάλα Τσίπρας και Μέρκελ!

Πριν από τρία χρόνια η Άνγκελα Μέρκελ πανηγύριζε έξαλα μπροστά στα μάτια μας, όταν η Εθνική Γερμανίας πετύχαινε τέσσερα γκολ κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προημιτελικά του Euro 2012. Την είχε συλλάβει ο φακός να κάνει σαν μικρό παιδί.

Εντάξει, δεν της… κρατήσαμε κακία, διότι όταν ισοφάρισε προσωρινά ο Γιώργος Σαμαράς τα χρειάστηκαν για λίγο οι Γερμανοί και ήταν μεγάλη η ανακούφισή τους όταν πήραν προβάδισμα δύο και στη συνέχεια τριών τερμάτων. Αυτή τη φορά, όμως, δεν υπήρχε λόγος να μας κάνει τον καμπόσο. Η Ελλάδα παίζει φιλικό με την Τουρκία και η Άνγκελα Μέρκελ δεν χρειαζόταν να πάει στον Έλληνα πρωθυπουργό και να του πει: «Δεν πιστεύω να χάσετε από την Τουρκία! Θα έχετε πρόβλημα!».

Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, της έδωσε πληρωμένη απάντηση, αφού κι αυτός βλέπει προφανώς λίγη μπάλα: «Όσο πρόβλημα θα έχουμε εμείς, θα έχετε και εσείς, αφού ο προπονητής μας είναι Γερμανός», της είπε και η Μέρκελ έσκασε στα γέλια με τον ετοιμόλογό μας πρωθυπουργό! Η χημεία μεταξύ τους δεν κρύβεται είτε κουβεντιάζουν για πολιτική, είτε για μπάλα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα