Γελάνε στη Φενέρ με τον Βίτορ Περέιρα!

 

Καθόλου καλά δεν τους έχει κάτσει η παρουσία του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της ομάδας τους. Οι απαιτητικοί φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε αποδοκίμασαν έντονα τον Πορτογάλο τεχνικό το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδό τους, μετά την οικτρή εμφάνιση στον αγώνα με τη Μόλντε και το βαρύ και ασήκωτο 1-3.

Η Φενέρ δεν είναι μία απλή ευρωπαϊκή ομάδα, διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης και στην Κωνσταντινούπολη αισθάνονται πως φέτος είναι σε θέση να διεκδικήσει το Europa League, έναν τίτλο που τον θέλουν πάρα πολύ στην ομάδα, περισσότερο ίσως και από το πρωτάθλημα.

Αντ’ αυτού, στο πρώτο ματς των ομίλων, η Φενέρ των αστέρων ηττήθηκε από την Μόλντε και ο κόσμος έστρεψε τα βέλη της απογοήτευσής του προς τον Πορτογάλο προπονητή. Πλέον, στο διαδίκτυο τον γελοιοποιούν καθημερινώς: «Ήρθε να κάνει την ομάδα μας σκατά». «Ούτε το πούλμαν δεν είναι άξιος να οδηγεί, θα χαθεί στους δρόμους». «Μέχρι και τα πουκάμισά του είναι αποτυχημένα» είναι τα πιο ελαφριά σχόλια για τον Περέιρα που στο πρωτάθλημα έχει την ομάδα πρώτη, αλλά χωρίς σπουδαίο ποδόσφαιρο, με μία νίκη με 2-0 κόντρα στην Εσκισεχιρσπόρ που έπαιζε για 35 λεπτά με δέκα παίκτες, μία ισοπαλία με τη Ρίζεσπορ, μία νίκη με 2-1 επί της Αντάλιασπορ με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και το 0-1 επί της Κασίμπασα.

Στην Τουρκία δεν υπάρχει… παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου για να δούμε αν θα μείνει μέχρι τότε, αλλά γενικώς το πράγμα δεν πάει καλά για τον Πορτογάλο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα