“Γενικόλογη και χωρίς δεσμευτικές παρεμβάσεις”

Γενικόλογη και χωρίς δεσμευτικές παρεμβάσεις χαρακτήρισε τη λίστα των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης που εγκρίθηκε από το Eurogroup, ενώ μίλησε για κέρδος για τον ελληνικό λαό. 

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “ΑΝΤ1”, τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο υπάρχουν περιθώρια να γίνουν παρεμβάσεις από την κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισε ότι η λίστα Βαρουφάκη περιλαμβάνει συγκεκριμένα θετικά σημεία που δεν υπήρχαν στο παρελθόν.

Παράλληλα, τόνισε ότι πολλά από αυτά που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνονται και στην λίστα των μεταρρυθμίσεων και επισήμανε ότι αυτό το βήμα δείχνει ότι «όταν υπάρχει διαπραγμάτευση μπορούν να κερδηθούν πράγματα».

Σχετικά με τα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση και ποιες θα είναι οι επαφές με τους θεσμούς, ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι «θα γίνεται διαβούλευση με τους θεσμούς για τα νομοσχέδια πριν την ψήφισή τους», ενώ σχετικά με τα μέτρα για τα οποία υπάρχει δημοσιονομικό κόστος είπε ότι αυτά θα συζητιούνται με τους θεσμούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα