Γεννηματά: Αυτοί είναι οι στόχοι του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές

Στους στόχους του ΠΑΣΟΚ αλλά και στο διακύβευμα των εκλογών αναφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξη στο “Πρώτο Θέμα”.

“Το διακύβευμα των εκλογών είναι να βγει η χώρα από την κρίση, τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε: “Το αν μετά τις εκλογές, με την ψήφο του Ελληνικού λαού, θα μπορέσει να σχηματιστεί μια κυβέρνηση της ευρύτατης δυνατής πλειοψηφίας των φιλοευρωπαϊκών πολιτικών δυνάμεων. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα για να αντιμετωπίσει κινδύνους που είναι , δυστυχώς, ακόμα υπαρκτοί. Μετά από πέντε πολύ δύσκολα για το λαό μας χρόνια, η κατάσταση επιβαρύνθηκεαπό τους οκτώ μήνες καταστροφικής διακυβέρνησης από τον κ. Τσίπρα και τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”

Η κ. Γεννηματά είπε ακόμα τα εξής: “Η Ελλάδα έπεσε πλαγιομετωπικά στον τοίχο της καταστροφής και είναι πολυτραυματίας. Έχει ανάγκη από συνεννόηση, συναινέσεις, σχέδιο και σκληρή δουλειά”

Για τους στόχους του ΠΑΣΟΚ , η πρόεδρος του κόμματος υπογράμμισε: “Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η διαμόρφωση του Τρίτου εναλλακτικού προοδευτικού πόλου στην πολιτική ζωή. Ένα Πατριωτικό και Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Προοδευτικό Ρεύμα, με αναφορές στο Δημοκρατικό Σοσιαλισμό, την Κεντροαριστερά, την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία.

Ένας ισχυρός πολιτικός φορέας στο χώρο μεταξύ της συντηρητικής ΝΔ και της ιδεοληπτικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινή κάθοδος μας στις εκλογές με τη ΔΗΜΑΡ και άλλες πολιτικές κινήσεις και προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι το πρώτο βήμα. Ζητάμε από τους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες να μας στηρίξουν”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα