ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: “Αυτοί είναι οι τομείς για να ξεφύγουμε από την κρίση”

Την άποψη πως «ο πολιτισμός, ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός και μεταποίηση είναι τομείς που μπορούν να βοηθήσουν να φύγουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω την κρίση και τα αδιέξοδα» εξέφρασε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μετά το τέλος της επίσκεψή που έκανε στο αρχαίο θέατρο της Λάρισας, στα πλαίσια περιοδείας πραγματοποιεί σήμερα στην περιοχή.

 

Όπως είπε η κ. Γεννηματά, ο λόγος της περιοδείας στην Λάρισα αφορά, μεταξύ άλλων την προσπάθεια «να αναδειχθεί το έργο που έχει κάνει η παράταξη στον τομέα του πολιτισμού, αλλά και να τιμηθούν η αείμνηστη Μελίνα για όλα όσα ξεκίνησε, όπως και οι άνθρωποι που δούλεψαν όλα αυτά τα χρόνια».

 

Μεταξύ άλλων τόνισε, πως πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου, ενώ σημείωσε πως με την παρουσίας της στο χώρο θέλει να αναδείξει και την «άριστη συνεργασία που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ των αρχαιολόγων και της δημοτικής αρχής».

 

Σχετικά με την πρόοδο των έργων, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε χαρακτηριστικά πως «τα περισσότερα κονδύλια δόθηκαν από την παράταξη μας γιατί εμείς πιστεύουμε στην ανάδειξη του πολιτισμού που είναι ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τόπο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα