ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: “Η πρώτη οργανωμένη κοινωνική αντίδραση κατά της κυβέρνησης”

“Ήταν η πρώτη οργανωμένη κοινωνική αντίδραση στις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μία πράξη αντίδρασης”. Με αυτό τον τρόπο σχολίασε η κ. Γεννηματά σε ραδιοφωνική της συνέντευξη την συμμετοχή του κόσμου. Κι επί της ουσίας έδωσε απάντηση στο twitter του πρωθυπουργού για συνεργασία μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. “Δεν μπορεί να γίνει διάλογος ουσίας με τον κ. Τσίπρα, καθώς κυβερνά με την ακροδεξιά. Επίσης πρέπει να πω ότι τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα δεν στηρίζουν τον Τσίπρα, στηρίζουν την Ελλάδα».

Σε ερώτηση αν ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος με το οποίο της έδωσε συγχαρητήρια της πρότεινε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απάντησε ξεκάθαρα: «Όχι. δεν υπάρχει καμία πρόταση συνεργασίας από τον κ. Τσίπρα. Ήταν μία τυπική επικοινωνία. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτός ο πολιτικός πολιτισμός επικοινώνησε και ο κ. Μητσοτάκης μαζί μου χθες το βράδυ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Στην ερώτηση για τον αν «ο νέος φορέας αντιπροέδρους θα έχει;» η κα Γεννηματά απάντησε πως: «Ο νέος φορέας θα έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει η παράταξη αξιόμαχη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα