Γερμανού: “Δεν περάσαμε καλά με την Σπυροπούλου”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο “Βράδυ” και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού παραδεχόμενη πως ήταν υπερβολική: «Εγώ μπορεί στη θέση της να αντιδρούσα και χειρότερα. Ήμουν υπερβολική σε κάποια σημεία»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ήρθε άμεσα και από την Ναταλία Γερμανού η οποία τόνισε πως νερό και αλάτι σε ό,τι συνέβη: «Την τελευταία χρόνια που ήμουν εγώ στο Μες την καλή χαρά, πιστεύω και οι δύο δεν είχαμε περάσει καλά.

Δεν το λέω για να κάνω την καλή καθόλου, ήταν μία δύσκολη χρονιά. Για την Κωνσταντίνα ήταν το ξεκίνημά της και αισθανόταν ένα εχθρικό περιβάλλον από όλους μας και η άμυνά της, της έβγαινε σε συμπεριφορά aggressive. Όσο εκείνη αμυνόταν επιτιθέμενη, τόσο εμείς ήμασταν άστα να πάνε».

Παράλληλα στάθηκε στο τελείως τυπικό των σχέσεων τους: «Τελείωσε η σεζόν τελείως επαγγελματικά», επεσήμανε ενώ αναφέρθηκε και στο παρόν λέγοντας πως δεν έχει σημασία πιά καθώς «Έχει αλλάξει πολύ η Κωνσταντίνα και έχω αλλάξει πολύ κι εγώ. Τα βλέπω τα πράγματα αλλιώς και ό,τι έγινε νερό και αλάτι».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα