Γεροβασίλη: «Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει το Δημόσιο σαν “φιλέτο προς πώληση”»

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, με αιχμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο συνέδριο της ΝΔ, κατηγορώντας τον ότι από «υπουργός των απολύσεων» διεκδικεί τώρα το ρόλο του «πρωθυπουργού- δημοπράτη», αφού βλέπει το Δημόσιο σαν «φιλέτο προς πώληση».

Η κα. Γεροβασίλη, από το βήμα της Ολομέλειας κατά την τοποθέτησή της επί του κρατικού προϋπολογισμού, τόνισε ότι του χρόνου θα είμαστε εδώ για το νέο προϋπολογισμό, ο οποίος και θα οδηγήσει στην μεταμνημονιακή εποχή με σταθερά βήματα.

«Συζητούμε τον τελευταίο προϋπολογισμό της χώρας μας σε καθεστώς επιτροπείας και σήμερα βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να αρχίζουμε να υλοποιούμε το στρατηγικό μας στόχο. Δηλαδή, τον οδικό χάρτη της οριστικής εξόδου από τα μνημόνια χωρίς επιστροφή. Ώστε οι πολλοί, που έκαναν τις πολλές θυσίες όλα αυτά τα χρόνια, να αποκτήσουν τα περισσότερα οφέλη. Να γίνουν αποδέκτες της δίκαιης ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Aποκαθιστούμε, λοιπόν, αδικίες και διασφαλίζουμε ότι αυτές δεν θα επαναληφθούν. Λύνουμε προβλήματα και ταυτόχρονα κατοχυρώνουμε πως οι λύσεις αυτές θα έχουν διάρκεια» είπε χαρακτηριστικά η κα. Γεροβασίλη.

Επικεντρώθηκε στο έργο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης επισημαίνοντας πως η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων έγινε πράξη με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καταλόγισε στις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι «εντέχνως απαξίωσαν το Δημόσιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα