Γεωργιάδης: «Κάθε παιχνίδι στην ώρα του…»

Την προσοχή των παικτών του στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό θέλει να επικεντρώσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε πως βλέπει μόνο το επόμενο παιχνίδι της ομάδας…

«Κάθε παιχνίδι, όπως λέω πάντα, είναι διαφορετικό. Οι ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ξεκινάει πάντα από το 0-0. Θέλουμε να βελτιώσουμε την κυκλοφορία της μπάλας, να μην κάνουμε τόσα λάθη αβίαστα και ας κρατήσουμε τα θετικά που είχαμε και στο παιχνίδι της Κυριακής, όπου δε δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Αυτό θα θέλαμε να το συνεχίσουμε.

Οι παίκτες δεν μου έχουν δείξει τέτοια δείγματα. Θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό κι ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει. Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα εκτός του Μαντούρο. Σίγουρα έχουμε πολλούς παίκτες που είναι εκτός παιχνιδιού λόγω καρτών, μόνον αυτό. Νομίζω πως ο Λεβαδειακός πέτυχε το στόχο της χρονιάς, ο οποίος ήταν να παραμείνει στην κατηγορία και το πέτυχε σχετικά εύκολα, κυρίως εκμεταλλευόμενος την έδρα του, στην οποία έχει ένα πάρα πολύ καλό ποσοστό νικών, πολλούς βαθμούς. Γι’ αυτό και για μας είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει μια πάρα πολύ δυνατή έδρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα