«Γηραιά κυρία» για Φαν Πέρσι, Καβάνι και Ιγκουαΐν!

Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Έντινσον Καβάνι, Γκονζάλο Ιγκουαΐν… Οι τρεις σπουδαίοι επιθετικοί βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Γιουβέντους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κατά την οποία ο στόχος θα είναι η κατάκτηση του Champions League!

Η απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα από την Παλέρμο δεν ήταν ικανή να κατευνάσει τα… πάθη στον σύλλογο του Τορίνο, ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό της φετινής διοργάνωσης του Champions League.

Η ενδεχόμενη φυγή του Κάρλος Τέβες δημιουργεί… ρήγματα στην επίθεση. Προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να επενδύσει μεγάλα ποσά για την απόκτηση μεγάλων ονομάτων, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τους στόχους για τη «γραμμή κρούσης».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, καθώς ο συμπατριώτης του Λουίς Φαν Γκάαλ θέλει να… ξεφορτωθεί! Η Παρί Σεν Ζερμέν από την πλευρά της το συζητά για τον Έντινσον Καβάνι, παρ’ ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της. Η δυσκολότερη περίπτωση είναι αυτή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, καθώς η Νάπολι είναι ομάδα με φιλοδοξίες και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση την περαιτέρω ισχυροποίηση της Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα