Γιάκομπ Γιόχανσον: “Συζητάω με την ΑΕΚ, αλλά δεν κλείνω καμία πόρτα”

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του – fotbollskanalen.se – με αφορμή τον αγώνα ρεβάνς με την Ιταλία για τα μπαράζ του Μουντιάλ του 2018. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωσή του με την ομάδα:

«Ναι, υπάρχει διάλογος με την ΑΕΚ για να δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Έχουμε καλές σχέσεις με τον σύλλογο. Θα δούμε τι θα συμβεί, δεν κλείνω καμία πόρτα. Είχα φανταστικά χρόνια στην Ελλάδα και ευχαριστώ την ΑΕΚ γι’ αυτό. Θα δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δω για τη συνέχεια και είναι δύσκολο να απαντήσω τώρα τι θα γίνει. Πρέπει να δούμε αν ταιριάζω κοινωνικά, ποδοσφαιρικά, οικογενειακά σε μία καινούρια ομάδα. Είναι δύσκολο να πούμε ποιο και τι θα είναι καλό για μένα το επόμενο βήμα. Έχω πάει πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Θα δούμε αν υπάρξει κάτι άλλο».

Ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στην προ τριετίας επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ της Fotball League:

«Πολλοί πίστευαν ότι ήταν μια περίεργη επιλογή να πάει κανείς στη Β’ Εθνική στην Ελλάδα, αλλά ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Αισθάνομαι ότι έχω αναπτυχθεί και εξελίσσομαι. Είναι διασκεδαστικό και νομίζω αυτό φαίνεται και στην Εθνική ομάδα. Το ξεκίνημά μου ήταν εύκολο στη β’ κατηγορία και στη συνέχεια προχώρησα. Βήμα – βήμα μπορεί να πει κανείς ότι είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Έχω εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστές, κυρίως με τη μπάλα. Στην αρχή στην ΑΕΚ ήμουν πιο αμυντικός. Τώρα αισθάνομαι λίγο περισσότερο παίκτης boxtobox. Είμαι λίγο πιο επιθετικός στην ΑΕΚ απ’ ότι είμαι στην Εθνική. Στην Εθνική είμαι περισσότερο αμυντικός μέρος. Είναι λίγο διαφορετικός ο ρόλος, αλλά έχει πολλά ίδια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι. Παίζω πιο άνετα με τη μπάλα. Είμαστε μια ομάδα που κερδίζει πολλά στην Ελλάδα, είναι συνηθισμένη να κρατάει μπάλα και να κυριαρχεί στο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα