Γιάννης Πετράκης: «Δύσκολο, αλλά μπορούμε την πρόκριση»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή του πορεία στη Νορβηγία, καθώς πέρασε το εμπόδιο της Οντ και τώρα καλείται να πετύχει το ίδιο κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο, την Αλκμάαρ! Μετά το 1-0 της Ολλανδίας το έργο της ομάδας των Ιωαννίνων είναι δύσκολο, αλλά ο προπονητής Γιάννης Πετράκης θεωρεί πως με σωστή προσέγγιση του αγώνα, μπορεί να έρθει η ανατροπή:

«Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι ορόσημο για την ομάδα. Είναι τιμή για μας που καλούμαστε να συμμετέχουμε στο πολύ σπουδαίο αυτό παιχνίδι και αυτό καθορίζει και τη στάση μας απέναντι στο ματς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, η οποία έχει καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Έχουμε να διαχειριστούμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα και ύπουλο. Χρειαζόμαστε γκολ, αλλά παράλληλα δεν πρέπει να το δεχτούμε κιόλας κι αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας διαχείρισης του παιχνιδιού. Η καλή ομάδα σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα μας προξενεί προβλήματα και πρέπει να δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Η άλλη πλευρά έχει να κάνει με το πόσο πιστεύουμε, θέλουμε να περάσουμε. Όλο μας το μέλημα και η ενέργεια είναι πως θα έχουμε την καλύτερη προσέγγιση στο παιχνίδι, ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πιστεύουμε στην πρόκριση κι ας είναι δύσκολο τόσο να σκοράρουμε, όσο και να αφήσουμε τον αντίπαλο στο μηδέν. Όμως, ένδεκα εμείς, ένδεκα και αυτοί»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα