Γιαννακόπουλος: Με τη Σπάρτη στο Champions League

Κάντο όπως η Λέστερ… Κάπως έτσι σκέφτεται ο ισχυρός άνδρας της Σπάρτης, Δημήτρης Γιαννκόπουλος, η ομάδα του οποίου προβιβάστηκε στη Football League και πλέον βάζει πλώρη για την άνοδό της στην Super League.

Στόχος, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν είναι η απλή παρουσία, αλλά οι τίτλοι και οι ευρωπαϊκές διακρίσεις, ακόμη και η έξοδος στο Champions League, όπως ακριβώς το πέτυχε η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Έβλεπα τόσες ομάδες Παγκοσμίως να χρησιμοποιούν το όνομά μας. Σπάρτα Πράγας, Σπάρτα Ρότερνταμ και άλλες τόσες. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κοντά στις 20, και εμείς να μην έχουμε τίποτε. Βλέπουμε το παράδειγμα της Λέστερ και λέμε γιατί όχι; Γιατί όχι κι εμείς; Σπάρτη είμαστε. Το όραμα και ο στόχος δεν είναι η Α’ Εθνική, είναι οι τίτλοι, είναι το πρωτάθλημα Ελλάδος και είναι και η Ευρώπη. Οι Σπαρτιάτες δεν μπορούν να λείπουν από εκεί. Και δεσμεύομαι, λοιπόν, ενώπιον όλων σας, ότι εφόσον προχωρήσει το θέμα του γηπέδου όλα, και το τονίζω όλα, τα πιθανά κέρδη από την εκμετάλλευση του γηπέδου θα επενδύονται είτε στην ομάδα είτε στις ανάγκες του Δήμου και των πολιτών. Εγώ δεν έχω έρθει εδώ πέρα για να βγάλω χρήματα, έχω έρθει για να βοηθήσω την περιοχή. Νομίζω πως το έχω δείξει εν μέρη, θα το δείτε και στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα