«Γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμα;»

Τη… σύλληψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ζητούν με κοινή τους δήλωση οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, υποστηρίζοντας ότι ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού υποδαύλισε τη βία στον 5ο τελικό των play offs της Α1 μπάσκετ.

«Ακόμη και την ημέρα του αγώνα και ενώ τον υποδεχθήκαμε δημόσια στο ΣΕΦ ενώπιον των φιλάθλων μας, ο τελευταίος επιτέθηκε με απειλές και χυδαίες υβριστικές εκφράσεις στους διαιτητές και εξαγρίωσε εν γνώσει του το σύνολο του κοινού, παρουσία όλων των αρμοδίων αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών. Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, γιατί δεν έχει προχωρήσει κανείς, μέχρι και σήμερα, στην αυτόφωρη σύλληψη του;» αναρωτήθηκαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και πρόσθεσαν: «Θεωρούμε, επίσης, αδιανόητη την ανοχή που έχει επιδειχθεί επί μία και πλέον εβδομάδα στις ποινικά διωκόμενες προκλήσεις του υπότροπου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος υποδαύλισε δημόσια τη βία με τις συνεχείς εμπρηστικές τοποθετήσεις του στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και το πρωτοφανές πληρωμένο τηλεοπτικό μήνυμα που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ».

Ταυτόχρονα τα… αφεντικά της ερυθρόλευκης ΚΑΕ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για το μέλλον: «Σε αυτή, λοιπόν, την ομάδα και τους χιλιάδες φιλάθλους που την στήριξαν έμπρακτα, ειρηνικά και με πάθος σε όλη τη σεζόν, μέχρι και τα τελευταία λεπτά του πέμπτου τελικού του Πρωταθλήματος, αξίζει μόνο η κορυφή και εκεί θα προσπαθήσουμε να την ξαναφέρουμε από τη νέα χρονιά. Σύμφωνα, πάντοτε, με τις αρχές και τις αξίες μας, με τον δικό μας τρόπο … και σε όποιον αρέσει».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα