Γιατί εκεί ο αθλητισμός είναι διασκέδαση (video)

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον αθλητισμό με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται σε όλες τις προηγμένες χώρες του πλανήτη. Η απάντηση είναι πολύ απλή και δίνεται μέσω ενός βίντεο, διάρκειας ενάμιση λεπτού.

Για την ακρίβεια, όπως συνηθίζεται στα ημίχρονα των αγώνων του NBA οι πρωταγωνιστές του γηπέδου, λόγω απουσίας των αθλητών, γίνονται οι ίδιοι οι φίλαθλοι στις κερκίδες. Συγκεκριμένα, η κάμερα κάνει πλάνα σε πρόσωπα του γηπέδου και αυτά φαίνονται στους πάντες μέσω της γιγαντοοθόνης. Εκείνοι με τη σειρά τους αρχίζουν διάφορα παιχνίδια είτε με χορούς είτε με ζευγάρια να φιλιούνται.

Πάρτε λοιπόν μια γεύση τι έγινε στο ματς των Ντιτρόιτ Πίστονς κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς όπου ένας πιτσιρικάς οπαδός των «πιστονιών» μονομάχησε με τον σεκιουριτά του γηπέδου σε χορευτικές φιγούρες.

Μπορεί λοιπόν μερικοί «έξυπνοι» να λένε τους Αμερικανούς ξενέρωτους για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στους αθλητικούς χώρους, κάνοντας σύγκριση με τους «θερμόαιμους» Βαλκάνιους, αλλά σε μερικές περιπτώσεις είναι σαφώς προτιμότερο να δίνουμε στον αθλητισμό το ρόλο που του αρμόζει, αυτόν της διασκέδασης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα