Γιατί ζητάει 10 εκατομμύρια από την Ωνάση ο Ντόντα-Ασύλληπτη αγωγή

Φουντώνει η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα ή Ντόντα όπως είναι το χαϊδευτικό του όνομα. Ο πρώην σύζυγός της περνάει στην αντεπίθεση με μία αγωγή ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, κατηγορώντας τη ότι έπεσε από τη 10η στην 205η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιππασίας.

Η αγωγή κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2016 λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου αναγκάστηκε να αγωνιστεί χωρίς τα πανάκριβα άλογα που είχαν αγοράσει με τη χρυσή κληρονόμο κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, που είχε ως αποτέλεσμα τις άσχημές του επιδόσεις.

Ο ιππέας κατηγορεί την Αθηνά Ωνάση πώς στερώντας του τα άλογα και απαγορεύοντάς του να τα χρησιμοποιεί, έχοντάς τα κλειδωμένα σε έναν στάβλο, υπέστη σοβαρή οικονομική ζημιά, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso μετά την κατρακύλα του στη λίστα της παγκόσμιας κατάταξης ιππασίας, έχασε χρηματικά έπαθλα και χορηγίες που είχε εξασφαλίσει ως επαγγελματίας ιππέας για την εταιρία που είχαν ιδρύσει μαζί με την πρώην σύζυγό του το 2010.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα