Γιατί η Έρη Ζώρα είναι το νέο «μεγάλο κεφάλαιο» της νυχτερινής ζωής

Οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σ’ αυτόν τον κόσμο, είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν, κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους. Κάπως έτσι, κινούμενη δηλαδή στη λογική ότι όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν, η Έρη Ζώρα μπαίνει μπροστά στον αγώνα για να αποσπάσει νέες κατακτήσεις.

Η εκρηκτική λαϊκή μούσα , που έτυχε ευρείας αποδοχής του πατρινού κοινού στην πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο Αρένα , παραμένοντας πίστη στο μοτίβο πως «με δουλειά σκληρή και τα πόδια να πατάνε πάντα γερά στη γη», βλέπει την επιτυχία να φαντάζει μια ρεαλιστική σκέψη . Και εξηγούμαστε αμέσως , λέγοντας πως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Χριστόδουλος Σιγανόας , το πρόσωπο-κλειδί πίσω από τα σουξέ, έχει αναλάβει την διαχείριση της εικόνας της.

Επιπροσθέτως , αναφέρεται πως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια δεν είναι από τις περιπτώσεις των καλλιτεχνών που «σκάνε» σαν «πυροτέχνημα» με ένα σουξεδάκι και αργότερα δεν τους θυμάται κανείς. Όσοι την γνωρίζουν , μιλούν για έναν παιδί με με συστολή , ευγένεια και μια παιδεία που καθρεφτίζεται στα μάτια της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως η ίδια χωρίς ανούσιες δηλώσεις και θεατρινίστικες δημοσιοσχετίστικες προσεγγίσεις , γεμίζει χώρους με κόσμο που πάει για να την απολαύσει.

Με άλλα λόγια, μιλάμε για τα ίδια χαρακτηριστικά που υπέπεσαν στην αντίληψή μας,  μετά το πρώτο διήμερο παρουσίας της στη νυχτερινή Πάτρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα