Γιατί η Ραχήλ Μακρή ιδρύει πολιτικό φορέα ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Νέο ξεκίνημα στην πολιτική της καριέρα κάνει η Ραχήλ Μακρή με την δημιουργία του πολιτικού φορέα με το όνομα «Μέτωπο Νίκης» που θα ανακοινώσει και επίσημα το Σάββατο ανήμερα της 25ης Μαρτίου, κατά την διάρκεια επίσκεψής της στην Κρήτη

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, έχασε τη βουλευτική έδρα όταν αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη το 2015. Ωστόσο ούτε στη Λαϊκή Εμνότητα παρέμεινε, αφού ακολούθησε τη φίλη της Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Πλεύση Ελευθερίας. Τελικά δεν μακροημέρευσε εκεί, αφού οι δύο γυναίκες ήρθαν σε ρήξη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Ραχήλ Μακρή. Τώρα αποφάσισε να κινηθεί μόνη της με το «Μέτωπο Νίκης».

«Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να υψώσει το ανάστημα του και να πάψει να τους φοβάται», αναφέρει βίντεο με το οποίο ανακοινώνει το «Μέτωπο Νίκης», η πρώην βουλευτής. «Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και να πάρει πίσω την εξουσία που του ανήκει. Όσοι αρνούμαστε να υποκύψουμε σε διχαστικά αντανακλαστικά, όσοι αρνούμαστε να μας απομυζούν και να μας εξευτελίζουν, όσοι αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι, ενωνόμαστε για το συμφέρον της Ελλάδας πέρα και πάνω από μίση και στερεότυπα του παρελθόντος» αναφέρει μεταξύ άλλων το βίντεο της ανακοίνωσης του νέου πολιτικού φορέα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα