Γιατί κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι της η Πάνια

 Την επέμβαση της άμεσης δράσης ζήτησε πριν από δύο εβδομάδες η Αννίτα Πάνια. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  “Άποψης”, με το που αντιλήφθηκε την παρουσία ενός αγνώστου άντρα να περιφέρεται έξω από το σπίτι της στα βόρεια προάστια, χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, η Αννίτα Πάνια, που ετοιμαζόταν εκείνη την Κυριακή από νωρίς το πρωί για να πάει στην εκπομπή της, τον είδε να είναι στημένος άλλοτε έξω από την πολυτελή οικία της και άλλοτε στο αμάξι του!

Παρατηρώντας τον για ώρα προσεκτικά, θα συνειδητοποιούσε ότι επρόκειτο για γνωστό φωτορεπόρτερ-παπαράτσι, που όταν του υπέδειξε ότι πρέπει να φύγει, εκείνος αρνήθηκε. Κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν, ακολούθησε ένας έντονος λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ τους, που ώθησε την Αννίτα Πάνια να πάρει άλλα μέτρα. Στο φινάλε του θερμού επεισοδίου, ο φωτογράφος συμμορφώθηκε και αποχώρησε από το σημείο.

Όπως εξηγούν όσοι γνωρίζουν καλά την παρουσιάστρια, δεν τα έχει και πολύ καλά με τη δημοσιότητα και με την έκθεση της ζωής της σε αυτή. Τον τελευταίο καιρό, μετά τις φήμες διαζυγίου της με τον Νίκο Καρβέλα, οι φωτογράφοι «κυνηγούν» να την απαθανατίσουν σε ένα τρυφερό φωτογραφικό καρέ με τον Νίκο Σαμοΐλη, που τα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά, κάτι που δείχνει να την ενοχλεί πολύ. Αυτόν όμως που θέλει να προστατεύσει περισσότερο από όλους είναι το παιδί της, που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να το φωτογραφίζει παρά τη δική της άδεια αλλά και του πατέρα του,Νίκου Καρβέλα.

Αχώριστος με την πρώην του ο Νίκος Καρβέλας

Όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δεν είναι πια μαζί, με τον τραγουδιστή να έχει μετακομίσει ήδη σε άλλο διαμέρισμα στα βόρεια προάστια, αφού φιλοξενήθηκε για λίγο καιρό στη βίλα της Άννας Βίσση. Τον τελευταίο καιρό όμως, πολλά ζευγάρια μάτια τον βλέπουν μαζί με μια άλλη γυναίκα, με την οποία έχει αναθερμάνει τις σχέσεις του. Η πρώην του Χριστίνα Αναγνωστοπούλου έχει μπει ξανά δυναμικά στη ζωή του, περνώντας πολλά βράδια μαζί και διασκεδάζοντας όπως και το περασμένο Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση, από όπου αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα