Γιατί κατηγόρησαν την οικογένεια Κηλαηδόνη για την απόφαση του λαϊκού προσκυνήματος

Η ανακοίνωση της Άννας Βαγενά μέσω Facebook το μεσημέρι της Τετάρτης, ότι η σορός του συζύγου της Λουκιανού Κηλαηδόνη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα όλη την Πέμπτη, σε κάποιους δεν άρεσε, που την κατηγόρησαν μέσω των ΜΜΕ.

Η Έλενα Ακρίτα φανερά ενοχλημένη με αυτούς που «χρέωσαν» τη σύζυγο του τραγουδιστή, πώς ήταν καθαρά δική της απόφαση όλο αυτό, ενώ η δική του τελευταία επιθυμία ήταν απλά να αποτεφρωθεί, κάτι που όπως αποκάλυψε η κόρη του θα γίνει στη Βουλγαρία λόγω του ότι στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται, τους έστειλε ένα μήνυμα μέσω του Facebook.
«Συγγνώμη, υποδεικνύουμε στην οικογένεια Κηλαηδόνη πώς να διαχειριστεί την απουσία του ανθρώπου τους; Ξέρουμε τι ήθελε ο ίδιος; Είμαστε μπροστά όταν έδινε τις τελευταίες του οδηγίες;

Και μη λέμε τόσο απλά “ήταν σεμνός, δεν θα τα ήθελε αυτά”. Για τους περισσότερους καλλιτέχνες το δημόσια προσκύνημα είναι το τελευταίο χειροκρότημα. Μπορεί να το ζήτησε μπορει να μην το ζήτησε, πίσω απ’ την πόρτα κρυφακούγαμε;

Ανεξάρτητα ποιος συμπαθεί και ποιος όχι τη γυναίκα του, οι δυο τους ήταν ζευγάρι αχώριστο 45 ολόκληρα χρόνια. Ε, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει εκείνη από μας. Που δεν μας πέφτει και κανένας λόγος στην τελική.

Ας αφήσουμε την οικογένεια στον πόνο της. Δεν θα τους υποδείξουμε εμείς με ποιον τρόπο θα πενθήσουν τον άνθρωπό τους. Η Αννα Βαγενά δεν είναι η πολιτικός ή η ηθοποιός που είτε μας αρέσει είτε όχι. Είναι η χήρα που έχασε τον σύντροφό της ύστερα από μισό αιώνα κοινής πορείας.

Η ώρα του πένθους είναι η ώρα του σεβασμού. Και της σιωπής».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα