Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Ξένια των Rec

 

 

Από τη μία οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης και τα αγωνίσματα, από την άλλη η έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους, δεν θέλει και πολύ για να πέσουν ψυχολογικά οι παίκτες.

Αυτό συνέβη στην Ξένια των Rec, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με δάκρυα στα μάτια μίλησε για το πόσο πολύ της λείπουν οι συγγενείς της, για τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι δικοί της στην Ουκρανία και περιέγραψε σκηνικά που πραγματικά μας συγκλόνισαν.

«Ξεκίνησαν να έρχονται όλες οι σκέψεις στο μυαλό μου και έπεσαν πάρα πολύ βαριά πάνω μου. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από το πρωί. Μου λείπουν πολύ οι φίλοι μου, οι REC, η οικογένειά μου… Το να μην ξέρω τι γίνεται στο σπίτι μου με τον πόλεμο. Είναι η πρώτη φορά που λείπω τόσες μέρες και δεν έχω επικοινωνία. Δεν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα.

Νιώθω εντελώς μόνη μου στο νησί. Όσο είμαι στην Αθήνα, προσπαθώ κι έχω επικοινωνία μέσω ίντερνετ, αλλά κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολα γιατί ο πόλεμος γίνεται κανονικά, πέφτουν βόμβες. Μπορεί να μιλάω με τη μαμά μου στο τηλέφωνο και να ακούω βόμβες να σκάνε. Είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά», είπε η Ξένια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα