Ποινή φυλάκισης για την Τζούλια Αλεξανδράτου

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΡΗΜΗΝ

Εδώ και 7 χρόνια μετράει η περιπέτεια της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Νόμο. Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα συνηθισμένο μπλόκο της τροχαίας, βρέθηκε με δίπλωμα οδήγησης , αμφιβόλου προέλευσης.

Σύμφωνα με όσα διαρρεύσει στον Τύπο στις 4 Σεπτεμβρίου 2009 που συνέβη το περιστατικό, το Υπουργείο Μεταφορών διενήργησε εξονυχιστική έρευνα, κρίνοντας ότι το δίπλωμά της ήταν πλαστό, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της, ότι το είχε εκδώσει στην Ιταλία, και δεν γνώριζε τι παιχνίδι είχε παιχτεί πίσω από την πλάτη της.

Μετά από μία σειρά αναβολών, και παρά το ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν από τρεις μήνες περίπου πέρασε την πύλη της ΓΑΔΑ για να δώσει εκ νέου κατάθεση, τι και αν ήρθε στην Ελλάδα πριν από μερικές μέρες για την επίδειξη μόδας του «Νίκος και Τάκης» όπου συμμετείχε, δεν παρευρέθηκε στη δίκη που ήταν κατηγορούμενη αλλά ούτε εκπροσωπήθηκε από κάποιον δικηγόρο. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, η Τζούλια καταδικάστηκε ερήμην, και κρίθηκε ένοχη για παράβαση του άρθρου 98 του ΚΟΚ, ρίχνοντάς της ποινή φυλάκισης 6 μηνών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα