Γιατί την προειδοποιεί με ασφαλιστικά μέτρα: Νέα εξέλιξη στην κόντρα Γκρέυ-Μπάρκουλη

 

Εκτός εαυτού έβγαλαν τη Μαίρη Μπάρκουλη οι πρόσφατες δηλώσεις της Καίτης Γκρέυ για εκείνη, κατηγορώντας τη δημοσίως ότι υποβίβαζε τον αείμνηστο Ανδρέα Μπάρκουλη στο να ζητιανεύει. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α», η χήρα του ηθοποιού με το που τα άκουσε όλα αυτά, και με το ποτήρι της οργής της να έχει ξεχειλίσει με όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται το όνομα του συζύγου της για τη δημοσιότητα, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της, δείχνοντας τη διάθεσή της να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της τραγουδίστριας, να μην ξαναπιάσει στο στόμα της την ίδια και τον θανόντα ηθοποιό αλλά και να την προτρέψει να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, διαφορετικά θα προχωρήσει σε μήνυση.

Η μητέρα του γιου του Α. Μπάρκουλη ξέσπασε μάλιστα στην καλή της φίλη και δημοσιογράφο Άννα Τσιάλτα, που φιλοξένησε την οργή της στο bizznews.gr:

«Καταρχήν να ξεκινήσω από τα λόγια της Κας Γκρέυ για τον ΑντρέαΕγώ τον Αντρέα τον γνώρισα μετά τα ποτά και τις καταχρήσεις… όταν τον γνώρισα ήταν χάλια και οικονομικά αλλά και στην κατάσταση που ήταν. Μαζί μου έγινε καλά και τα έκοψε όλα, αλλά πού να το θυμάται η κυρία αυτή. Είναι πιο μεγάλη από τον Αντρέα στην ηλικία, λογικό είναι να ξεχνάει… Όσον αφορά τη ζητιανιά που αναφέρθηκε, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζήτησα χρήματα από κανέναν. Τα βγάζαμε πέρα μόνο με τη σύνταξή του και τόσα χρόνια δεν ζήτησα από κανέναν. Αλλά πού να τα ξέρει όλα αυτά; Και γιατί όσο ζούσε ο Αντρέας δεν βγήκε κανείς να μιλήσει; Δεν τόλμαγε κανείς; Γιατί θα απαντούσε φυσικά εκείνος… Τώρα που πέθανε τον θυμήθηκε να πει αυτά που είπε; Δεν πειράζει, είναι γιαγιά μου ούτως ή άλλως δεν μπορώ να της κρατήσω κακία. Εδώ βγήκε και είπε τόσα για το αίμα της, την εγγονή της, δεν θα πει για τους ξένους;» ήταν χαρακτηριστικά η απάντηση της Μ. Μπάρκουλη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα