Για ανανέωση κι ενότητα έκανε λόγο ο Ανδρουλάκης από τα Χανιά

Την ανάγκη της ανανέωσης και της ενότητας της Δημοκρατικής παράταξης τόνισε σήμερα από τα Χανιά ο υποψήφιος για επικεφαλής της κεντροαριστεράς Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του πραγματοποιεί σειρά επαφών με φορείς της Κρήτης.

«Γίνεται μια προσπάθεια να ενώσουμε την παράταξη μας, να την ανανεώσουμε και μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα και νέο ηθικό κεφάλαιο να ξαναπαίξει ένα σημαντικό ρόλο στον τόπο μας» τόνισε χαρακτηριστικά και παράλληλα εκτίμησε ότι «ο σημερινός μικρός δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας δεν βοηθούν τη χώρα να πάει μπροστά».

Ο κ. Ανδρουλάκης από τα Χανιά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές η δημοκρατική παράταξη θα φέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα. «Πρέπει η δημοκρατική παράταξη να πρωταγωνιστήσει και νομίζω ότι αν είμαστε ενωμένοι και ανανεωμένοι στις επόμενες εκλογές θα συγκινήσουμε τους παλιούς μας ψηφοφόρους, τη λαϊκή βάση της παράταξης και θα φέρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε με το δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη και με εκπροσώπους του Εμπορικού, Τεχνικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Αύριο Σάββατο ο κ. Ανδρουλάκης θα είναι στο Ρέθυμνο και την Κυριακή στο Λασήθι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα