Για απλήρωτο φόρεμα κατήγγειλε δημόσια εταιρία ρούχων γνωστή παρουσιάστρια

Δεν την φτάνουν τα όσα ακούει κατά καιρούς για τα επαγγελματικά της και τα προσωπικά της ζητήματα, στην λίστα «παραπόνων» ήρθε να προστεθεί ότι πήρε ρούχο χωρίς να το πληρώσει ποτέ. Με τους ιθύνοντες της εταιρίας να έχουν απηυδήσει, όχι τόσο για τα χρήματα όσο για την πράξη της παρουσιάστριας, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του fthis.gr και της Κάλλιας Καρτσάκη, αφού δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν ούτε με τον στυλίστα της αλλά ούτε και με την ίδια, έκαναν σχόλιο-καταγγελία κάτω από status της στο Instagram.

«Καλησπέρα, έχετε κρατήσει ένα ρούχο μας που δεν έχετε πληρώσει, ούτε έχετε επιστρέψει…Παρακαλώ φροντίστε το άμεσα». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις είδε το σχόλιο έσπευσε και το έσβησε…

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στη συνέχεια, η εν λόγω εταιρία είχε πάει το επίμαχο φόρεμα για παρουσίαση στην εκπομπή της. Της άρεσε, το κράτησε, αλλά ποτέ δεν το πλήρωσε.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος , το θέμα της πληρωμής τακτοποιήθηκε. Όπως πληροφόρησαν το fthis.gr από την εταιρία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ομάδα της δεν φέρει καμία ευθύνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα