Για γέλια και για κλάματα ο ημιτελικός της Τούμπας! Διεκόπη στο 89’ με το σκορ στο 1-2

Διακοπή σε έναν ακόμη αγώνα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Όπως και πέρσι στο δεύτερο προημιτελικό του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, έτσι και φέτος, αυτή τη φορά στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, το ματς έφτασε στο 89’ και κάπου εκεί τα ξεκίνησε ο πραγματικός πρωταγωνιστής των ελληνικών γηπέδων, τα «επεισόδια»! Αυτή τη φορά, όμως, ο Αθηναίος διαιτητής – οποίος δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του ντέρμπι στη Λεωφόρο – επέστρεψε στο γήπεδο για να συνεχιστούν τα τελευταία δευτερόλεπτα, προκειμένου να προστατέψει τον ΠΑΟΚ. Η απόφασή του αυτή θα συζητηθεί , παρά το ότι τελικά δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την απόφασή, αφού ξεκίνησε και πάλι ρήψη αντικειμένων και εισβολή οπαδών!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκσφενδόνισαν καπνογόνα αμέσως μετά την αποβολή του Μακ από το διαιτητή Παππά –μετά από υπόδειξη του βοηθού Μήτσιου – μην αντέχοντας να βλέπουν την ομάδα τους να χάνει 1-2 από τον καλύτερο Ολυμπιακό! Η ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» τουλάχιστον μέχρι το 70’ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ωστόσο δεν μπορεί επίσης να αμφισβητηθεί ότι ο διαιτητής Παππάς «σφύριζε» κυρίως υπέρ του Ολυμπιακού. Αυτό το λέμε όχι τόσο επειδή δεν είδε επαφή στη φάση του τελευταίου λεπτού που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά επειδή έδινε με το παραμικρό φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η νεανική και άπειρη ομάδα του ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με τον Μακ, δεν μπορούσε παρά να παίξει δυνατά για να αντιμετωπίσει τον ποιοτικότερο αντίπαλο, αλλά ο Παππάς δεν επέτρεψε καμία δυνατή μονομαχία και στην ουσία προστάτευε διαρκώς τους παίκτες του Σίλβα. Με ένα στημένο ο ισοφάρισε με κεφαλιά ο Καμπιάσο στο 27’ – εκτέλεση του Φορτούνη – και κάπου εκεί χάθηκε και η ψυχραιμία των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός αφού πήρε το προβάδισμα με το Φουστέρ στο 57’ έριξε την απόδοσή του, μετά το 70’ οπισθοχώρησε, αλλά κινδύνεψε ελάχιστα.
Πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο η κερκίδα «έβραζε», γιούχαρε ασταμάτητα κάθε απόφαση του Παππά, αλλά μετά το «γύρισε» και τον αποδοκίμαζε όταν έδινε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, με διάθεση ειρωνική. Μετά από τη δραματική εξέλιξη, ο «Δικεφαλος» αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, μηδενισμό και ήττα με 0-3 στο συγκεκριμένο ματς, ενώ η ρεβάνς μάλλον θα πραγματοποιηθεί κανονικά!

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Τζαβέλλας, Χατζηϊσαΐας, Βίτορ, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης (62’ Κάτσε), Αντώνης (73’ Κίτσιου), Μυστακίδης (81’ Αθανασιάδης), Μακ, Πέλκας
ΟΣΦΠ: Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (89’ Τσόρι), Φουστέρ (75’ Πουλίδο), Σεμπά (90’+ Σιόβας), Ιντέγε

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα