Για δεύτερη χρονιά το «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος» στο θέατρο «Αργώ»

Η Εταιρεία θεάτρου «ΘΕΑΣΗ» παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά λόγω μεγάλης επιτυχίας, την σπαρταριστή φαρσοκωμωδία «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος», από τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο Θέατρο Αργώ.

Το έργο είναι ένα από τα πιο γνωστά και πολυπαιγμένα έργα του Georges Feydeau, ο οποίος το έγραψε σε συνεργασία με τον Maurice Desvallieres το 1894.

Στο Παρίσι, στα τέλη του 19ου αιώνα, δύο μεγαλοαστοί γείτονες και φίλοι, ο κύριος Περλέ και η Μαρσέλ, αν και παντρεμένοι και οι δύο, αποφασίζουν να «απατήσουν» τους συζύγους τους, έστω και για λίγο και καταφεύγουν στο κακόφημο «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος». Δεν προλαβαίνουν όμως να ησυχάσουν ούτε για ένα λεπτό, αφού στο ξενοδοχείο καταφτάνουν ο Μπαγιατέ, σύζυγος της Μαρσέλ, αλλά και ο Ματίς, ένας παλιός φίλος του κυρίου Περλέ με τις τρεις -όχι και τόσο συμπαθητικές- κορούλες του. Θα προσπαθήσουν να κρυφτούν, όμως ένα σωρό ευτράπελα και γεγονότα θα στιγματίσουν την διαμονή τους εκεί….

Αυτή η τρίπρακτη τρελή κωμωδία του Feydeau, καυστική σάτιρα και κριτική της αστικής τάξης, θα παρουσιαστεί σε μετάφραση Σταμάτη Φασουλή και σκηνοθεσία Ευθύμη Μπαλαγιάννη από έναν νεανικό θίασο δεκατριών ηθοποιών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Μετάφραση: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνοθεσία: Ευθύμης Μπαλαγιάννης

Σκηνικά – Κοστούμια: Αμαλία Θεοδωροπούλου

Μουσική Επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος

Φωτισμοί: Γιώργος Σπηλιόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ζαχαρούλα Θεοδοσίου

Σκίτσα: Θανάσης Πετρόπουλος

Γραφιστικά: Αργύρης Μιχαήλ

Δημόσιες σχέσεις: Αντώνης Κοκολάκης

Παραγωγή: ΘΕΑΣΗ

ΠΑΙΖΟΥΝ :

Παναγιώτης Καρμάτης, Ζαχαρούλα Θεοδοσίου, Αλεξία Ζαραδούκα, Θανάσης Μπριάνας, Νίκος Σταματόπουλος, Ειρήνη Χατζηνίκου, Μανόλης Στάης, Μαριάνθη Κολιάκη, Φένια Ζαχαρίου, Έλενα Αθανασοπούλου και Ευθύμης Μπαλαγιάννης, κ.ά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα