Για κοίτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τις δύο πρώτες αγωνιστικές νίκησε με το ζόρι την Τότεναμ και την Άστον Βίλα με 1-0. Στη συνέχεια γκέλαρε και έφερε 0-0 με τη Νιούκαστλ για να υποστεί την πρώτη της ήττα την τέταρτη αγωνιστική στην Ουαλία από τη Σουόνσι.

Βλέποντας την Μάντσεστερ Σίτι να «πετάει», οι περισσότεροι πίστεψαν πως και φέτος η Γιουνάιτεντ θα βρεθεί στη σκιά των «γαλάζιων», αλλά δεν άργησε να αλλάξει το κλίμα και η… βαθμολογία εντελώς. Ξαφνικά, οι «μπέμπηδες» φιγουράρουν στην κορυφή της Premier League και τώρα ποιος τους πιάνει;

Η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ είναι πρώτη με 16 βαθμούς σε επτά αγωνιστικές και μένει να δούμε τι θα καταφέρει στην επόμενη επτάδα αγώνων που είναι μακράν πιο δύσκολη, αφού υπάρχουν πέντε εκτός έδρας παιχνίδια και από τα δύο εντός, το ένα είναι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ενδιάμεσα υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στο Champions League. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τόσο η φανέλα είναι βαριά, όσο και ο Ολλανδός προπονητής δεν είναι τελικά τυχαίος.

Η δε ομάδα είναι γεμάτη αστέρια, ακατέργαστα και κατεργασμένα. Ο Ντε Χέα αποδεικνύεται σιγά-σιγά καλύτερος τερματοφύλακας της γενιάς του, ο Ρούνεϊ και ο Μάτα είναι εγνωσμένης αξίας, οι δε Μάρσιαλ και Μέμφις όχι μόνο έχουν «πιάσει», αλλά έχουν γίνει ανασπόσπαστα κομμάτια της ομάδας!

Τελικά, ίσως η μεγάλη επιστροφή της Γιουνάιτεντ να είναι προ των πυλών. Πάντως,  η πινελιά ενδιαφέροντος που έχει προσθέσει η ομάδα στο αγγλικό πρωτάθλημα είναι πολύ ελκυστική για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα