Για πάντα στα πράσινα ο Μάρκους Μπεργκ!

 

Η προαναγγελία της ανανέωσης είχε γίνει εδώ και μέρες, αλλά η επισημοποίηση είναι πάντα πιο… γλυκιά. Ο Μάρκους Μπεγκ έβαλε την υπογραφή του και πλέον το συμβόλαιό του γράφει ότι λήγει το 2019 με τον ίδιο να λαμβάνει γύρω στο 1.150.000 ευρώ ετησίως.

Πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει έμπρακτα πόσο πολύ τον ήθελε ο Γιάννης Αλαφούζος και πόσο σημαντικό τον θεωρεί, αλλά και ο Σουηδός από την πλευρά του αποδεικνύει πως παρά τις πίκρες των δύο τελευταίων ετών σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει δεθεί με την ομάδα.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και στη ρήτρα αποδέσμευσης. Ούτε πολύ μεγάλη που θα ήταν απαγορευτική για οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού, ούτε πολύ μικρή που θα ήταν ασύμφορη για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ζήτησαν να κυμανθεί κοντά στα7.000.000 ευρώ , προκειμένου να καρπωθούν ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια που προκύπτει βάση του ποσοστού που κατέχουν (65% και το υπόλοιπο 35% το Αμβούργο).

Σίγουρα το νέο συμβόλαιο δε σημαίνει πως ο Μπεργκ δεν πρόκειται να παίξει ποτέ σε άλλη ομάδα – άλλωστε γι’ αυτό μπήκε και η ρήτρα – αλλά όσο να ναι είναι ένα σημάδι ότι αυτή η σχέση μάλλον θα κρατήσει για πολλά ακόμη χρόνια, ιδίως αν ο ΠΑΟ συνεχίζει να ανεβαίνει επίπεδο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα