Για πολιτικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ

Για «ένα ακόμη βήμα στον πολιτικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του για τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Όπως επισημαίνει, «οι βουλευτές του Δ. Τσουκαλάς και Στ. Παναγούλης (γνωστός και από άλλες χυδαιότητες), επιχείρησαν με τραμπουκικές συμπεριφορές να διαλύσουν βίαια τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία είχε ως αντικείμενο την περιβαλλοντική μελέτη (και μόνο) για την αδειοδότηση του σχεδίου ανάπλασης του ακινήτου του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης».

Το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε με απόλυτο και σαφή τρόπο τις «τραμπούκικες ενέργειες, τις χυδαίες απειλές και τις ύβρεις τους κατά του Περιφερειάρχη Γ. Σγουρού», καλώντας παράλληλα όλες τι πολτικές δυνάμεις να πράξουν το ίδιο.

Ζητά επίσης από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσουν «πώς συμβιβάζονται οι δήθεν περιβαλλοντικές τους ανησυχίες, με την παρουσία μεταξύ των υποστηρικτών τους, από την μια εκπροσώπων μεγαλοσυμφερόντων της περιοχής και από την άλλη των καταληψιών του κάμπινγκ Βούλας/Βουλιαγμένης».

«Αλλά όταν κάποιοι αγωνιούν και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του τόπου και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί σε κάθε πράξη καταστροφής και διάλυσης, προσδεδεμένος με κάθε λογής μεγάλα συμφέροντα», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη και καταλήγει τονίζοντας:

«Φαίνεται πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν επιτέλους να υλοποιούν τις εντολές του κ. Τσίπρα για την απομάκρυνση των επενδυτών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα