Για πρώτη φορά η Μενεγάκη απαντάει για την αποχώρησή της από τον Alpha (βίντεο)

 

Μετά και τη μη αδειοδότηση του Alpha οι φήμες δεν άργησαν να οργιάσουν ότι το βαρύ πυροβολικό του σταθμού Ελένη Μενεγάκη, έχει δώσει κρυφά τα χέρια με άλλη τηλεοπτική στέγη, εξασφαλίζοντας ένα χρυσό συμβόλαιο. Κάποιοι είπαν ότι η παρουσιάστρια είναι μέτοχος στο κανάλι, ενώ άλλοι ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι αυτός που τη «δάνεισε» στον ανταγωνιστή του. Η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Δευτέρας που βρέθηκε στην ροζ φωταγώγηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με αφορμή την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού, δεν δίστασε να δώσει στους δημοσιογράφους της απαντήσεις που ήθελαν.

 

«Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να προχωρήσουν τα πράγματα όπως έχουν. Πιστέψτε με ότι αγαπάω πολύ το κανάλι που με φιλοξενεί. Την προηγούμενη σεζόν ανανέωσα μία συμφωνία καλής σχέσης και συνεργασίας, όπως είχα όλα αυτά τα χρόνια. Το παρελθόν μου έχει αποδείξει και το μέλλον μου. Είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, συμβόλαια κάνω από το 1993, δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα συμβόλαιο, δεν έχω φέρει ποτέ τα πράγματα έτσι που να πουν οι άλλοι “να φύγει να ησυχάσουμε από αυτήν” και γι’ αυτό ακριβώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να σπάσω συμβόλαιο από τον Alpha αν ο Alpha είναι όπως σήμερα. Δηλαδή, αν έχει εικόνα εγώ θα είμαι μέσα στον Alpha. Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από αυτό το μαγαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, το αγαπώ πάρα πολύ και θα κλάψω πάρα πολύ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, αν θα κλείσει. Δεν θα είχα ανανεώσει συμβόλαιο πέρυσι, θα είχα κάτσει, θα έλεγα “δεν πειράζει, βλέπουμε μετά”», ανέφερε χαρακτηριστικά  η παρουσιάστρια ενώ στη συνέχεια φρόντισε να ξεκαθαρίσει:

«Δεν είμαι ούτε στα διοικητικά συμβούλια, ούτε σύμβουλος είμαι, ούτε μέτοχος. Δεν έχω κάποιο άλλο λόγο παρά μόνο να παρουσιάζω και να επιμελούμαι την εκπομπή που φέρει το όνομά μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα