Για την ρύπανση στον Σαρωνικό και τα έργα στο Ελληνικό συζήτησαν Μανιάτης-Κωνσταντάτος

Τον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης επισκέφθηκε το πρωί ο Γιάννης Μανιάτης, εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Ο κ. Μανιάτης συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Κωνσταντάτο και συζήτησαν τα προβλήματα στην παραλιακή ζώνη από την οικολογική καταστροφή από την πετρελαιοκηλίδα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις ανεπίτρεπτες καθυστερήσεις στην επένδυση του Ελληνικού, που είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή, αλλά και την αξιοπιστία της χώρας γενικότερα. Έγινε αναφορά στο Χωροταξικό της Αττικής που προωθήθηκε και ολοκληρώθηκε το 2014 από τον Γ. Μανιάτη (ως Υπουργός Περιβάλλοντος) και τα θέματα που σχετίζονται με το ΠΔ για τον Υμηττό.

Ο Γ. Μανιάτης δήλωσε τα ακόλουθα: «Στο νέο παραγωγικό μοντέλο που πιστεύω για να αφήσει η χώρα μας πίσω την κρίση, η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πρωτεύοντα ρόλο. Η χώρα μας  πρέπει να αξιοποιήσει τα γεωστρατηγικά της πλεονεκτήματα στην ενέργεια που δημιουργήσαμε με τους αγωγούς και να μπει ξανά σε τροχιά  υπερήφανης και κυρίαρχης χώρας, στοιχεία κεντρικά που θα δώσουν στον κόσμο αυτοπεποίθηση και που συνιστούν ένα σύγχρονο προοδευτικό πατριωτισμό».

Οι επόμενες επισκέψεις

Αύριο Τετάρτη ο Γιάννης Μανιάτης το πρωί θα επισκεφθεί τον δήμο Μελισσίων – Πεντέλης, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο κι εργαζόμενους στο δήμο, ενώ το απόγευμα θα είναι παρών στα εγκαίνια της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» στην Αργολίδα, όπου είναι και η εκλογική του περιφέρεια.

Την Παρασκευή ο κ. Μανιάτης θα επισκεφτεί την Κοζάνη, όπου θα υπάρξει συνάντηση με παραγωγικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοίκητούς  φορείς, καθώς και παραγωγικές μονάδες, κι εν συνεχεία θα μεταβεί στην Φλώρινα, όπου θα μετάσχει σε  ανοιχτή συζήτηση το βράδυ της Παρασκευής στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Φλώρινας.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένες επισκέψεις του κ. Μανιάτη σε Καστοριά και Γρεβενά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα