«Για τη νίκη και στο ντέρμπι»

Η ΑΕΚ έχει πάντα ως στόχο τη νίκη και με αυτή τη νοοτροπία θα παραταχθεί στο κυριακάτικο (4/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός της Ένωσης δεν δέχθηκε ότι μία ενδεχόμενη ήττα θα σημάνει απώλεια του τίτλου για την ομάδα του, αναγνώρισε όμως ότι θα κάνει πιο πολύπλοκα τα πράγματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Είναι ακόμη ένα ντέρμπι. Δεν ξέρουμε αν είναι καλό που αντιμετωπίζουμε τόσες φορές σε λίγο διάστημα μία ομάδα με την οποία έχουμε τόσο μεγάλη ανταγωνιστικότητα, αλλά έτσι το όρισε η τύχη. Εμείς έχουμε πάντα την ίδια νοοτροπία, θέλω να μπαίνει η ομάδα μου και να κερδίζει. Εξαρτάται από την τύχη, δεν είναι μαθηματικά, είναι ποδόσφαιρο. Οι ομάδες έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια μεταξύ τους, γνωρίζονται, αλλά πάντα υπάρχει το περιθώριο έκπληξης. Το “κλειδί” είναι να μην κάνεις λάθη» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός κόουτς των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε: «Δεν θα πρέπει να είμαστε των άκρων. Ούτε όταν κερδίζαμε σερί παιχνίδια ήμασταν για το πρωτάθλημα, ούτε αν χάσουμε θα έχει χαθεί ο τίτλος. Μία ήττα θα κάνει πιο πολύπλοκα τα πράγματα, αλλά ακολουθεί μια σειρά αγώνων που θα πρέπει να παλέψουμε. Δεν πρέπει να είμαστε στο άσπρο ή στο μαύρο, αλλά να κινούμαστε στο γκρι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα