«Για τη νίκη στο Καραϊσκάκη»!

Για τη νίκη, η οποία θα αποτελέσει το έναυσμα για την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας, πηγαίνει στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρχηγού του, Ζέκα, στην κάμερα της NOVA.

Ο Πορτογάλος μέσος δεν επιχειρεί να συνδέσει το περυσινό ματς με το φετινό, ωστόσο από τα λόγια του αποδεικνύεται πως επιθυμεί σφόδρα μία επανάληψη του ίδιου έργου, ώστε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση η ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του «πράσινου» ποδοσφαιριστή:

«Το πέρσι ήταν… πέρσι! Πέρασε ο αγώνας αυτός και δεν σκεφτόμαστε το περσινό παιχνίδι. Φυσικά και πάμε για τη νίκη και φέτος, αλλά δεν μπορείς να σκέφτεσαι τι έγινε στην προηγούμενη σεζόν.

Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας είναι προβληματισμένοι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε τα πράγματα. Καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι όμως τι κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και με μια νίκη θα δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει αλλάξει.

Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά και κάθε ντέρμπι έχει τη δική του ιστορία. Δεν εξαρτώνται από την βαθμολογική θέση των ομάδων. Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και πρέπει να έχουμε ψυχολογία, κίνητρο και νομίζω ότι αυτό το ντέρμπι είναι σημαντικό για κάθε παίκτη που θα συμμετάσχει. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο να αποτελέσει το έναυσμα για να αλλάξει η εικόνα μας.

Όσο για εμάς τόσο και για τον Ολυμπιακό η κούραση δεν αποτελεί πρόβλημα. Ο αγώνας είναι κίνητρο από μόνος του. Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο θα πάρει και τη νίκη και ευελπιστώ εμείς να είμαστε αυτοί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα