«Για τις γυναίκες και τα παιδιά σας» (VIDEO)

 

Η εξάρα (6-0) της Αρμίνια Μπίλεφελντ στην Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ ήταν το αποτέλεσμα που συζητήθηκε περισσότερο στην προτελευταία αγωνιστική της Β’ Γερμανίας.

Πριν το ματς όλοι έχριζαν φαβορί τους διεκδικητές της ανόδου φιλοξενούμενους, όμως οι γηπεδούχοι που χρειάζονταν το τρίποντο για να μην υποβιβαστούν δεν τους άφησαν να πάρουν ανάσα ούτε μετά το 5-0.

Κι επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, το γεγονός που έκανε… ταύρους τους ποδοσφαιριστές της Αρμίνια ήταν η εμψυχωτική ομιλία του βοηθού προπονητή Κάρστερ Ρουμπ λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα.

«25.000 άνθρωποι είναι εκεί έξω και περιμένουν από εσάς να εκραγείτε! Προσεύχονται στον Θεό να σας σπρώξει και να σας φωτίσει. Αλλά υπάρχει κάτι ακόμη πιο σημαντικό: Όταν γυρίσετε σπίτι μπορείτε να το ξεχάσετε. Με τη βοήθεια των γυναικών, των συντρόφων σας, των παιδιών σας. Τα πάντα. Στο σπίτι, μπορείτε να ξεχάσετε όσα συμβούν εδώ.

Και είναι πάντα στο πλευρό σας. Για πάντα. Κάθε μέρα θα είναι στο σπίτι. Αλλά σήμερα είναι στις κερκίδες και προσεύχονται στον Θεό να τα καταφέρετε. Για αυτό το τραβάμε με κάμερα αυτό που συμβαίνει τώρα, για να μπορέσετε να το στείλετε στις γυναίκες σας πριν το παιχνίδι. Τώρα θέλω να μου υποσχεθείτε ότι θα τα δώσετε όλα για τις οικογένειές σας. Σε ολόκληρο το 90λεπτο! Για την οικογένειά σας, για τα παιδιά σας. Θα βγείτε εκεί έξω και θα δουλέψετε σκληρά από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Θα νικήσουμε σήμερα, μπορείτε να μου το υποσχεθείτε αυτό;» είπε ο ασίσταντ κόουτς της Αρμίνια που αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα