Για το έμφραγμα που υπέστη αποκαλύπτεται για πρώτη φορά γνωστός Έλληνας ηθοποιός

 

Η είδηση που έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία πριν από λίγο καιρό, αποκαλύπτοντας ότι υπέστη έμφραγμα στην σκηνή του θεάτρου, είχε προκαλέσει σοκ. Ο Κώστας Κόκλας που γλίτωσε εγκαίρως λόγω της άμεσης μεταφοράς του στο νοσοκομείο, μιλώντας στο Down Town, περιέγραψε με συγκλονιστικά τρόπο τα πιο κρίσιμα λεπτά για τη ζωή του.

Αλήθεια θυμάσαι τι ακριβώς συνέβη;

Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Από την ώρα που ξεκίνησα να πάω στο θέατρο, δεν ένιωθα πάρα πολύ καλά. Άρχισε η παράσταση και είχα έναν πόνο στο στήθος που όσο η ώρα περνούσε, δυνάμωνε. Ανέβηκα και έπαιξα την πρώτη σκηνή, δεν αισθανόμουν όμως, ότι έχω δύναμη να κρατηθώ όρθιος μέχρι να τελειώσει η παράσταση. Βγαίνοντας, λοιπόν, είπα στον Σπύρο Πούλη που ήταν εκεί «δεν νιώθω πολύ καλά». Μέσα σε δέκα λεπτά, ήρθε γιατρός στο καμαρίνι και μέσα στο επόμενο τέταρτο ήμουν στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκη.

Τι σου είπαν οι γιατροί;

Ότι έπαθα έμφραγμα. Είχα ένα αγγείο που έφραζε εδώ και δέκα χρόνια. Είχα φοβία με τους γιατρούς και ένιωθα μια χαρά στην υγεία μου. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι αυτό το αγγείο έφραζε συνεχώς.

ςςςςςςςςςςςς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα