Για τρίτη χρονιά το “Delete” της Μαρίτας Ρίτζι, στο θέατρο «Λύχνος»

Το γεγονός και μόνο ότι στις δύσκολες οικονομικά ημέρες που ζούμε μία παράσταση ανεβαίνει σε θεατρική σκηνή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λέει πολλά. Δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχημένη και την καλή χημεία των συντελεστών να την απολαμβάνει το κοινό.

Ο λόγος για το “Delete” της Μαρίτας Ρίτζι, μία αισθηματική κωμωδία που εγγυημένα θα σας κάνει γελάσετε αλλά και να προβληματιστείτε για τις σύγχρονες σχέσεις. Το ένα μυστικό είναι ότι όπως πέρσι έτσι και φέτος το “Delete” ανανεώνεται σε πρόσωπα και ρόλους, με την προσθήκη επιπλέον χαρακτήρων αλλά και την αειθαλή Μαρία Ιωαννίδου σε έναν ρόλο έκπληξη. Το άλλο μυστικό είναι η one woman show Μαρίτα Ρίτζι η οποία υπογράφει το κείμενο, τη σκηνοθεσία, αλλά και πρωταγωνιστεί.

Το… story της παράστασης

Μια γνωστή ηθοποιός και ένας bodyguard γνωρίζονται μέσω Facebook. Ένα love story διαφορετικό, για δυο σύγχρονους ανθρώπους. Ο έρωτας σήμερα αλλάζει μορφή, ξεχωρίζει στην προσέγγιση, αλλά έχει πάντα την ίδια κατάληξη. Με δυο πιθανότητες, καλή ή κακή. Ποια θα είναι η τύχη των δύο ηρώων του έργου της Μαρίτας Ριτζι;

Μια όμορφη, ρομαντική, τρυφερή, ερωτική κωμωδία που έχει κερδίσει το Αθηναϊκό κοινό και φιλοδοξεί φέτος να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση και γέλιο, με την προσθήκη επιπλέον χαρακτήρων, όπως τον σωσία του Μπραντ Πιτ, αλλά και τη μοναδική Μαρία Ιωαννίδου σε ρόλο-έκπληξη. Είστε έτοιμοι να πατήσετε delete στη μελαγχολία και enter στη ζωή και την αισιοδοξία; Τα κουμπιά θα βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να επιλέξετε, στο Θέατρο Λύχνος!

Παραστάσεις κάθε Δευτέρα στις 9μμ

Οι συντελεστές της παράστασης

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μαρίτα Ρίτζι
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιπποκράτης Τροβάς
Παίζουν: Μαρίτα Ρίτζι, Iπποκράτης Τροβάς, Κώστας Γόνης, Αφροδίτη Βούλτσου, Αρης Κόντος , GUEST STAR: Μαρία Ιωαννίδου
Χορογραφίες: Μαρία Ιωαννίδου
Mουσική Επιμέλεια: Πάρης Παρασχόπουλος
Σκηνογράφος: Κική Μίλιου
Φωτισμοί: Αντώνης Συμεωνάκης
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Ρασσιάς
Hair Style: Ilias and Staff Salons
Μake Up: Μάρω Κοκκώνη
Kινηματογράφιση: Γιώργος Νικολαίδης
Δημ.Σχέσεις: Φίλια Σάλτα
Επικοινωνία: 2S ads & promos
Δημ.Μακέτας: Γιάννης Μακρυνόρης
Παραγωγή: Universe Art

ΘΕΑΤΡΟ/ ΛΥΧΝΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γκάζι, Χαλκιδικής 83 & Ιερά οδό 57
Παραστάσεις κάθε Δευτέρα στις 9μμ
Τηλ. κρατήσεων: 2110121686 & 6944022422

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα