Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ διεκδικούν τον Κλάιφερτ junior

Στην περίπτωση του Τζάστιν Κλάιφερτ, η λαϊκή ρήση πως το… μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά, βρίσκει όπως όλα δείχνουν την απόλυτη επιβεβαίωσή της. Ο γιός του παλαίμαχου ολλανδού επιθετικού, Πάτρικ Κλάιφερτ, έχει ξεκινήσει ιδανικά την επαγγελματική του καριέρα με τον Άγιαξ, έχοντας φέτος 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ στο πρωτάθλημα με τον «Αίαντα».

Όπως είναι φυσικό, έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία να προσθέτουν και τα ονόματα των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στα ήδη υπάρχοντα των Τότεναμ και Τσέλσι.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, ειδικά αν δεχθείς μία πολύ καλή προσφορά» σχολίασε αρχικά ο νεαρός άσος, το συμβόλαιο του οποίου με τον Άγιαξ ολοκληρώνεται το Ιούνιο του 2019.

«Θα μου άρεσε να παίξω σε οποιαδήποτε εκ των Άρσεναλ, Τότεναμ, Τσέλσι ή Γιουνάιτεντ. Σε όποια χώρα και αν πάω όλοι γνωρίζουν τον πατέρα μου και αυτό θα με βοηθήσει πολύ. Δεν αποκλείω την Ισπανία, καθώς λατρεύω τη Μπαρτσελόνα και θα την προτιμούσα αντί της Ρεάλ. Όμως ποιος μπορεί να πει όχι στην Ρεάλ εφόσον του καταθέσει πρόταση;», συμπλήρωσε ο ταλαντούχος παίκτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα