Γιώργος Γιασεμής: Ο πανικός που προκαλεί στις εμφανίσεις του και η live πρόταση γάμου (εικόνες+βίντεο)

Μοναδικές είναι οι στιγμές που βιώνει ο Γιώργος Γιασεμής κατά τη διάρκεια των νυχτερινών του εμφανίσεων στη συμπρωτεύουσα.

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής προκαλεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο το αδιαχώρητο στα «Mamounia live», ενώ τις υπόλοιπες μέρες είναι με μία βαλίτσα στο χέρι, κάνοντας special live εμφανίσεις σε διάφορα κλαμπ ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, που γεμίζουν ασφυκτικά.

Με τις μουσικές του μετοχές να βρίσκονται σε limit up και όντας σε συζητήσεις για να κάνει τη μεγάλη κάθοδό του στην Αθήνα και σε ένα μεγάλο νυχτερινό στέκι, για την ώρα απολαμβάνει την αγάπη των Θεσσαλονικιών.

 

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα τον περίμενε επί σκηνής μία ευχάριστη έκπληξη, όταν την ώρα που ερμήνευε το νέο τραγούδι «Κολλημένο» τον διέκοψε θαμώνας του μαγαζιού, για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Με τη μέλλουσα νύφη να διστάζει και τον κόσμο να τους αποθεώνει, ο Γιώργος Γιασεμής πέρασε στην επίθεση κάνοντας εκείνος με τη σειρά του την πολυπόθητη πρόταση γάμου, εισπράττοντας όμως ένα περίτρανο «όχι».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα