Γκάλοπ… για την παραμονή του Βενγκέρ στην Άρσεναλ!

Οι οπαδοί της Άρσεναλ πραγματοποιούν γκάλοπ για την παραμονή ή όχι του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της ομάδας! Δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για την πραγματικότητα που διαμορφώθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, για το Champions League.

Ο Αλσατός τεχνικός βρίσκεται υπό καθεστώς αμφισβήτησης εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Γάλλος έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα και έφτασε η ώρα για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Την περυσινή περίοδο ακούστηκαν πολλές φωνές διαμαρτυρίας. Το δε καλοκαίρι, οι επενδυτές της Άρσεναλ προέτρεπαν τον Βενγκέρ να χρησιμοποιήσει το τεράστιο χρηματικό απόθεμα που έχει το ταμείο, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της και να γίνει πιο ανταγωνιστική σε Αγγλία και Champions League. Ο Βενγκέρ δεν «ανοίχτηκε». Ακολούθησε την ίδια τακτική και πλέον δέχεται την κριτική απ’ όλες τις πλευρές.

Σύμφωνα με το γκάλοπ, οι οπαδοί των Λονδρέζων καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν την παραμονή του Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ ή όχι. Το αποτέλεσμα του γκάλοπ θα παραδοθεί στη διοίκηση και τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για τις τελικές αποφάσεις, αν και εφόσον είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα